ТЕХНОЛОГИЧНО НИ Е!

                 

 

 

 

 

 

21.01.2019

КАК ДА ОПТИМИЗИРАМЕ КОМПЮТЪРА ИЛИ ЛАПТОПА СИ?

 Ако компютъра Ви е на повече от година или две, вероятно сте забелязали, че основните му функции се забавят. Има много причини за това, включително прекомерния (и увеличаващ се) брой файлове, които забавят процесите и грешки във вашата операционна система. Някои от тези фактори могат да бъдат смекчени или предотвратени, докато други са само естествена част от жизнения цикъл на компютъра.

 

   

13.11.2018

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА 5G МРЕЖАТА. ПРЕДИМСТВА И НЕДОСТАТЪЦИ

Ако погледнем назад, ще установим, че всяко следващо десетилетие мобилните технологии напредват.

 Започвайки от първото поколение (1G) през 1980-та, второто поколение (2G) през 90-те години, третото поколение (3G) през 2000 г.,четвъртото поколение (4G) през 2010 г., и стигнем до пето поколение по-сложна и по-интелигентна технология.

  

   

21.09.2018

ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ДИГИТАЛНИ ПРАВИЛА ЗА ВАШЕТО ДЕТЕ

Независимо дали децата ви са още малки или вече са тийнейджъри, трябва да определите дигитални правила, които да ги напътстват, докато учат, играят и сърфират онлайн.

 Вече можете и да заключите телефона на тийнейджъра от приложението GoogleFamily по всяко време. Родителите ще могат да управляват до шест профила в Google с Family Link.

 

  

27.08.2018

HDD ИЛИ SSD ДИСКОВО ПРОСТРАНСТВО

 Евтина и достъпна памет или бърза и сигурна? Ще сравним традиционния HDD твърд диск и нашумелия SSD

 Ако сте закупили Ultraportable(ултрапреносим, бизнес) лаптоп, ​​вероятно сте имали SSD като основен диск. Всеки друг компютър десктоп или лаптоп има стандартен твърд диск (HDD). Вече можете да конфигурирате повечето системи с HDD или SSD.

  

  

13.08.2018

НОВ ЛАПТОП ОТ РЕНОВИРАНИТЕ

 Какъв лаптоп да изберете ? Нов, втора употреба или реновиран?

 Търсите си нов лаптоп? Има толкова много опции и се колебаете между нов, втора употреба или реновиран - на правилното място сте! Ще Ви предоставим полезни съвети, за да сте сигурни, че купувате лаптоп от правилното място с който ще останете доволни за достатъчно дълго време.

  

    

  

30.07.2018

ВИРТУАЛНАТА РЕАЛНОСТ

 Бъдещето на VR и AR

 Бъдещето на VR и AR Виртуалната реалност и Разширената реалност вероятно са две от най-големите тенденции в целия технологичен свят. Видяхме възхода на VR във видео игрите и картографски софтуери, но какво е бъдещето на тази технология? Как влияе виртуалната реалност върху нашето ежедневие? Дали това ще бъде страшна материя или технологията просто се движи твърде бързо? Нека се опитаме да разделим темата по прост начин.

  

  

17.07.2018

ПОКАЧВАНЕ С 4% НА Bitcoin

  Днес цената на Bitcoin-а се покачи, благодарение на публикувания доклад, който подробно описва как Blackrock (NYSE:BLK ↓503.96 -0.01%), инвестиционна компания за управление на активи в Ню Йорк, е положила големи усилия да навлезе в Bitcoin blockchain-а. Цените са скочили с 4% след разпространяването на новините.

  

  

13.07.2018

ФУДЖИТСО ПРЕЗ 2019 - МАСОВО ПРОИЗВОДСТВО

  След придобиването на лиценза от Nantero за производството на NRAM (Nano-RAM) през 2016 г., Fujitsu следващата година започва масовото производство.

 

 

11.07.2018

КИБЕРСИГУРНОСТТА

  Защо киберсигурността е по-важна от когато и да било? Киберсигурността в днешно време е по-важна от всякога. Очевидно е, че технологиите постепенно заемат място във всеки аспект от нашия живот. Независимо дали сме вкъщи или на път, технологиите имат участие в нашето ежедневие. Все повече зависим от тях, било за добро или лошо. В света няма човек, който да не взаимодейства с технологиите по някакъв начин. В този смисъл, виждаме разпространението на свобония достъп до интернет, което съперничи по размери на свободното разпространение на автомобилите и ваксините.

  

  

  

10.07.2018

ДРОНОВЕТЕ - ПЕТТЕ НЕОБХОДИМИ ПОДОБРЕНИЯ

  Дрон - безпилотни летателни апарати, използвани заради потенциалните им приложения във военната, логистичната, архитектурната и други области, стават все по-популярни и по-достъпни от всякога. И все пак, ние сме още на години от това да видим флотилия от безпилотни дронове, които доставят пакети по нашите домове. Също така и повечето фирми не използват дрони по никакъв значителен начин (въпреки че 44% очакват да си служат с тях в бъдеще).

  

  

Е-БЮЛЕТИН & ПРОМО КАТАЛОГ