НОВ ЛАПТОП ОТ РЕНОВИРАНИТЕ

13.08.2018

 НАЗАД 

  

  

Какъв лаптоп да изберете ? Нов, втора употреба или реновиран?

   Търсите си нов лаптоп? Има толкова много опции и се колебаете между нов, втора употреба или реновиран - на правилното място сте! Ще Ви предоставим полезни съвети, за да сте сигурни, че купувате лаптоп от правилното място с който ще останете доволни за достатъчно дълго време.

  

Ето някои неща, които трябва да имате предвид, когато анализирате опциите си:

  

  1.Спестяванията

   Ако желаете да инвестирате вашите финанси пълноценно и сте с фиксиран бюджет, а заедно с това желаете да получите и максимум качество за минимална цена, същевременно да спомогнете за опазването на нашата планета, то реновираната машина е за вас. Въпреки че вероятно няма да можете да намерите всеки модел лаптоп, тази опция си заслужава да се обмисли от тези, които търсят лаптоп, който ще се използва за работа, учене, обща употреба или дори игри. Компании като DELL, HP, Lenovo са лидери на пазара, не само на нови машини, но тези марки са подходящи и като реновирани, тъй като предлагат добри и устойчиви конфигурации.

  

  

  

  Докато четете тази статия цената на Lenovo ThinkPad L450 е 1900.00 лв., а при нас е само 889.00 лв! Напълно работещ лаптоп без никакви хардуерни и софтуерни забележки и е с над 50% по-евтин от нов такъв.

  Много корпоративни клиенти връщат лаптопи, които след това се продават на по-изгодни за потребителите цени, което допринася за много изгодни сделки между търговец и краен клиент. Най-общо казано, ако сте решили да похарчите не повече от 1000 лева за нов лаптоп, закупуването на реновиран е правилното решение.

  

  

  

  2.Втора употреба НЕ означава реновиран.

  Категориите втора употреба и реновиран, не могат да се използват взаимозаменяемо. Обновените лаптопи обикновено идват от компании като Dell,HP, Lenovo, както споменахме по-горе и са възстановени от професионалисти до възможно най-добро състояние, изглеждайки и работейки като нови. Стъпките могат да включват смяна и сваляне на компоненти, за да се провери нивото на работа на RAM; захранване; портове и други части, както живота на батерията и HDD;.

  Преносимите компютри, които са класифицирани като "втора употреба", се продават от потребителите, след като са закупили по-добър модел, когато преценят, че лаптопът не е точно това, от което се нуждаят или просто, когато им потрябват парични средства. Втора употреба лаптопите не са преминали пълна диагностика и като такива може да имат проблем с даден компонент. Платформи като eBay, Craigslist, OLX, bazar.bg също не проверяват продуктите преди да ги качат за продан.

  Tehnologichno.bg предлагa най-доброто от двата свята. Потребителите могат да избират измежду реновиран, преоценен или аутлет лаптоп, също така голяма част от лаптопите идват със сертифицирани ключове за ОС, с възможност за ъпгрейд до най-нова версия. Препоръчва се да отделите време при покупката на такъв. Ето някои полезни съвети за закупуване на реновиран или преоценен лаптоп:

   - Проверете лаптопа за дефекти, които не са изброени от продавача;     

   - Проверете за гаранции;

   - Прочетете финия шрифт, за да видите какво се покрива от гаранцията;  

   - Проверете правилата за връщане;

  Ако планирате да работите, да гледате видеоклипове, да пишете имейли и документи и да се занимавате с общо ползване на интернет и игри, реновиран или преоценен лаптоп е идеална опция!

  

  В заключение.

  Ако трябва да направите своя избор между нов, реновиран и втора употреба лаптоп, то:

  Нов - Закупуването на нов лаптоп е скъпо, но вие ще бъдете първият, който ще ползва лаптопа с пълна гаранция;

  Реновиран - Тези персонални компютри по нищо не отстъпват на новите, а ние ги даваме с 1 година гаранция;

  Втора употреба - Това са най-евтините лаптопи, но без гаранции, разчитайки единствено на  думата на продавача.

  Купуването на лаптоп е като купуването на кола, тъй като зависи от личните предпочитания. Може да нямате огромно желание да притежавате съвсем нов лаптоп и ако искате да спестите пари, реновираните лаптопи са добра опция. Казано така, наистина няма нищо по-добро от това да получите оригинален, запечатан в опаковка лаптоп, знаейки, че сте първият човек, който го използва.

  

 

  

Проверявайте редовно за промоциите които правим и ежемесечните отстъпки на редица лаптопи!

  

  НАЗАД

  

 


 

Е-БЮЛЕТИН & ПРОМО КАТАЛОГ